Cindy Boel

Met en rond kinderen en jongeren werken is onuitputtelijk boeiend, daar was ik al snel van overtuigd en dat is wat ik wilde doen. Eens mijn diploma logopedie en audiologie (1990) op zak mocht ik een multidisciplinair kinderteam binnen een revalidatiecentrum, waar ik ook mijn laatste stage had gelopen, versterken. Ik legde me toe op onderzoek en begeleiding van kinderen met gehoor-, leer- en/of ontwikkelingsstoornissen. Met veel enthousiasme startte ik een tijdje later met een zelfstandige praktijk die stilaan uitgroeide tot een logopedische groepspraktijk; de voorloper van Liaan. 

In 1995 verliet ik het kinderteam en stapte ik in een opdracht in het buitengewoon onderwijs.  In een school voor kinderen met een specifieke zorgbehoefte combineerde ik het therapeutische werk met klas- en opvoedingsondersteunende taken. Om me hierin nog meer te verdiepen volgde ik de specifieke lerarenopleiding (2006) alsook de opleiding tot psycho-pedagogisch counselor (2010) en kwam ik als stafmedewerker en pedagogisch coach terecht in de kinderopvang. Vandaag bundel ik al die bagage en zet ik deze in als leerkracht binnen inspirerende trajecten in het volwassenenonderwijs.

Steeds opnieuw boeit het me om met gezinnen met kinderen aan de slag te gaan, ook al slorpt het werken achter de schermen van Liaan tevens heel wat tijd op. Blij ben ik ook deel uit te maken van een fantastisch team van collega's.
Naast het werk ben ik bovenal een fiere moeder van 2 kinderen die ik, samen met mijn echtgenoot, elke dag opnieuw een warm nest geef.  En als er van vrije tijd nog sprake is, kan je me vinden met klei in de handen of een fototoestel, flitsend door mooie natuur.

Contact
cindy@liaan.be
Cindy Boel