Floor Van den Broeck

Van jongs af aan wist ik het: ik word logopediste! In juni 2017 werd deze droom werkelijkheid en studeerde ik af als master in de logopedische en audiologische wetenschappen aan de KU Leuven.
 
Tijdens mijn studies kreeg ik de kans om ervaring op te doen met allerlei patiëntenpopulaties alsook met diverse logopedische problematieken. Zo diagnosticeerde en behandelde ik volwassen patiënten met stem-, slik- en neurogene stoornissen maar ook kinderen met spraak-, taal- en leerstoornissen. Dit allemaal binnen verschillende contexten, waaronder een ziekenhuis, het buitengewoon onderwijs en een zelfstandige praktijk. Dankzij deze stages werd mijn interesse en enthousiasme enkel meer geprikkeld om snel aan de slag te gaan in het logopedisch werkveld.
 
Ik kreeg de kans om te starten in een warm en bijzonder team: Groepspraktijk Liaan. Samen met mijn collega's sta ik in voor diagnostiek en behandeling van logopedische stoornissen bij kinderen en volwassenen. Ik vind het belangrijk om evidence-based te werken en doe dit door me regelmatig bij te scholen. Ik zet me in om op een boeiende, motiverende en enthousiaste wijze therapie te geven en dit op maat van elke patiënt. Een goede communicatie tussen alle betrokken partijen is hierbij onmisbaar. Groepspraktijk Liaan vormt dan ook de ideale plek om dit te kunnen verwezenlijken! 

Naast het plezier dat ik haal uit het werken als logopediste, houd ik ervan om in mijn vrije tijd te volleyballen en te zingen.
Contact
floor@liaan.be
Floor Van den Broeck