Linsey Van Brusselen

Al van jongs af aan vertelde ik iedereen dat ik later logopediste zou worden. In 2015 zette ik dan ook de grote stap en startte ik de opleiding Bachelor in de logopedie in Antwerpen. Na enkele jaren vol nieuwe ervaringen en uitdagingen rondde ik deze opleiding in 2018 succesvol af. Tijdens deze opleiding kreeg ik de kans om stage te lopen in het buitengewoon onderwijs. Ondanks dat ik al heel wat geleerd had over logopedische problematieken, zat ik toch nog met heel wat vragen. Daarom besloot ik om de Banaba Buitengewoon onderwijs te volgen. Deze opleiding  gaf me de kans om ervaringen op te doen in verschillende onderwijstypes. Hierdoor kwam ik in aanraking met heel wat unieke kinderen. Elk van hen leerde me over hun sterktes en mogelijkheden. Verder leerde ik in deze opleiding meer over motivatietheorie├źn, hoe omgaan met faalangst en het belang van samenwerking met collega's, de ouders en vooral het kind zelf.

Helemaal klaar voor een nieuw avontuur kwam ik in contact met groepspraktijk Liaan. Ik kreeg de kans om deel uit te maken van dit warme team en mijn steentje bij te dragen. Ik zet me in voor de diagnostiek en behandeling van logopedische hulpvragen bij kinderen. Mijn doel is om de kinderen te helpen hun eigen leerproces in handen te nemen en hen te ondersteunen in het nemen van obstakels die ze hierin tegenkomen.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met familie en vrienden. Samen wandelingen maken of taarten en koekjes bakken zijn mijn ultieme vrijetijdsbestedingen.

Contact
linsey@liaan.be
Linsey