Lene Van Beers

Omdat het voor mij belangrijk is om ook emotioneel en sociaal iets te kunnen betekenen voor mijn patiënten koos ik tijdens mijn studie master in de kinesitherapie voor de afstudeerrichting psychomotoriek en geestelijke gezondheidszorg. Na mijn opleiding volgden nog verschillende cursussen voor psychomotoriek bij kinderen en kon ik ervaring opdoen in het bijzonder onderwijs. Daarnaast specialiseerde ik mij verder in relaxatietechnieken voor volwassenen en kinderen.

Met deze bagage begon ik in juni 2019 te werken bij Liaan, een warm team waar ik voel dat we door de nauwe samenwerking elkaar sterker maken.

Als ik niet aan het werken ben hou ik mij graag bezig met onze dieren. Vanuit deze passie volgde ik ook een opleiding om mijn eigen hond te leren inzetten in mijn therapieën. In de toekomst hoop ik het team van Liaan verder te kunnen aanvullen met deze nieuwe dimensie. De hond zal kinderen mee kunnen helpen ondersteunen in de ontwikkeling van hun motorisch functioneren, zowel als van hun persoonlijkheid.

Contact
lene@liaan.be
Lene Van Beers