Taalma(k)kers

De kracht van taal

Taal zit verweven in het leven van alledag. Met taal kan je kennis verwerven, ideeën en gedachten onder woorden brengen, boodschappen, informatie en meningen van anderen goed begrijpen. Taal is essentieel om greep te krijgen op de wereld om ons heen. Met taal kan je je uitdrukken maar het is meer dan spreken alleen. Bewegen, spelen, lezen, tekenen, boetseren... ieder kind is rijk aan mogelijkheden, krachtig en creatief om zich in die vele talen uit te drukken.

Over Taalma(k)kers

Ben je graag met taal bezig of wil je daarin groeien... dan is Taalma(k)kers iets voor jou! Samen met mascotte Lio gaan we met een kleine groep kinderen aan de slag. Het verhaal van een mooi boek vormt de rode draad en inspireert ons. Taalma(k)kers is er voor en door kinderen en wordt zo telkens een uniek creatief, speels en vooral talig avontuur op hun maat. We organiseren Taalma(k)kers enkel in bepaalde schoolvakanties, voor alle jongens en meisjes van een specifieke leeftijd. Heb je interesse in dit aanbod? Laat ons dit zeker weten zodat we je op de hoogte kunnen houden van een volgende editie Taalma(k)kers.

Interesse? Een vraag? 
Via info@liaan.be of 0489/320 391

Geef de naam en de geboortedatum van je kind en jouw contactgegevens. We contacteren je zo snel mogelijk.

Tarief

Het tarief Taalma(k)kers is afhankelijk van de duur van het avontuur. De richtprijs voor 3 dagen Taalma(k)kers bedraagt 135 euro/kind.

Wie geeft Taalma(k)kers?

Mascotte Lio en zijn vrienden van groepspraktijk Liaan.