GROEI TOF!

Groei Tof!

Kinderen krijgen in de opvang niet alleen aandacht en goede zorgen, ze leren er ook elke dag van alles bij. Niet alleen van elkaar, door de warmte en nabijheid van begeleiders voelen kinderen zich veilig en goed in hun vel. En dat is belangrijk voor hun ontwikkeling. Kinderen die zich goed voelen, stellen zich open voor de wereld rondom hen. Ze gaan op ontdekking en ontplooien in ontmoeting met anderen. Zo is de opvang veel meer dan een plek waar kinderen opgevangen en verzorgd worden. Het is een plaats waar ze gezien worden en kansen krijgen om te groeien. Het gaat dan over pedagogische kwaliteit. Daarin investeren is belangrijk. Voor het kind nu en de volwassene die het later zal zijn.

Over Groei Tof! bij Liaan

Als kinderbegeleider, onthaalouder, pedagogisch ondersteuner of verantwoordelijke maak je een verschil. Weten wat je doet en waarom is belangrijk als je met en voor kinderen werkt. Het zorgt ervoor dat kinderen 'tof' groeien omdat jij als professional 'stof' hebt dat doet groeien.
Dit betekent ook investeren in jezelf. Dat kan, met Groei Tof!  Op een laagdrempelige maar vooral leuke en zinvolle manier bezig zijn met pedagogische kwaliteit. Aan de slag door met jou te reflecteren, door je te ondersteunen en te inspireren. Met praktische tips, inspirerende quotes, een prikkelende vraag of stelling maar ook met onderwerpen om met je collega's of tijdens coaching te bespreken.
Kortom, Groei Tof! voor jou als professional in de kinderopvang met een open aanbod en een aanbod op maat van jou en/of je team.

Interesse? Een vraag?
Via info@liaan.be of 0489/320 391

Bezorg ons je naam en je contactgegevens. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tarief

Een vorming van 3 uur uit het open aanbod kost € 300, voor een vorming van 6 uur betaal je € 550, incl. materiaal. Er is bijkomend een verplaatsingskost van € 0,41/km. Het maximum aantal deelnemers is beperkt tot 20.

Voor een vorming op maat is er een richtprijs van € 130/u met een minimum van 3 uur, incl. materiaal en een maximaal aantal deelnemers beperkt tot 20. Een (online) kennismakingsgesprek gaat de vorming steeds vooraf. Hierin bespreken we de vormingswensen en -noden van je team.

Individuele (online) coaching: € 50 - € 60/uur. Op verplaatsing is er bijkomend een verplaatsingskost van € 0,41/km

 

Wie inspireert?