Leren leren

Leren leren

Je hebt kinderen voor wie studeren van een leien dakje loopt. Vanuit de les pikken ze veel op en thuis hoeft er niet of nauwelijks gewerkt te worden. Dit is echter niet voor iedereen zo. Sommige kinderen werken erg hard maar lijken de juiste studiemethode niet te vinden; andere kinderen zien het niet zitten om zonder sturing van de ouders aan de slag te gaan.

Heeft jouw kind het moeilijk met studeren? Moet jij altijd samen met hem of haar de planning maken, de leerstof voorkauwen en controleren of alles wel is gestudeerd? Worden opgaven niet of maar gedeeltelijk gelezen en worden hierdoor punten verloren? Op zoek naar een manier hoe je kind de leerstof best onthoudt en grote gehelen kan verwerken? Of zijn er vragen over het verwerken van leerstof van een bepaald vak? Mogelijks zijn dan de groepslessen 'Leren leren' wel iets voor jullie.

Over leren leren bij Liaan

In een kleine groep leeftijdsgenoten gaan we aan de slag rond het studeren en het maken van opdrachten. Wij helpen met heel wat tips en laten jullie ervaring opdoen met speelse en schoolse opdrachten. Maar ook van mekaar kunnen jullie heel wat leren!

De lessen worden ingericht voor leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar en het eerste en tweede middelbaar. Wanneer die sessies precies doorgaan, bekijken we samen.

Naast de 9 groepssessies is er ook ruimte voor extra individuele sessies als je daar nood aan hebt.

Interesse? Meer info?
Via info@liaan.be of 0489/320 391

Geef de naam en geboortedatum van je kind alsook jouw contactgegevens.  We contacteren je zo snel mogelijk.

Tarief

€ 225 voor het pakket van 9 groepssessies (90 min./sessie), inclusief werkbundel. 
€ 50 voor een extra individuele sessie.

Wie geeft de sessies leren leren?

met mogelijke medewerking van collega's van het Liaan-team